Majka na sebe poriadne zamakala a za 7 mesiacov schudla perfektných 25kg! 

 

 

Majka je mladá žena, ktorá mala vždy mierny nábeh na nadváhu, ale časom sa to výrazne zhoršovalo.  Nerobila nikdy žiaden šport, počas štúdia na strednej škole sa občas zúčastnila nejakých športových akcií, ale to nemožno považovať za pravidelné športovanie.

Po škole sa presťahovala za prácou do nového mesta. V práci trávila veľa času a nedávala si vôbec pozor na to, čo je a koľko toho je, a teda sa nadbytočné kilá začali na Majku veľmi rýchlo lepiť.

Definitívne sa rozhodla, že s tým musí niečo urobiť, lebo pri pohľade do zrkadla si vyčítala ako jej postava vyzerá a dosť ju to trápilo. 

 

Zo začiatku začala cvičiť sama bez odborného vedenia, ale nevedela ako začať, čo robiť. Jej diéty boli chaotické a neefektívne, a teda vôbec neprinášali sľubované výsledky. Začala hľadať na internete a našla tam trénera. Ten ju naučil ako sa správne stravovať a vysvetlil jej, ako funguje princíp príjmu a výdaja, teda princíp fungovania kalórií.

Počas tohto obdobia trénovala zo začiatku 2x do týždňa, ale postupne jej tréner tréningy navýšil na 3x do týždňa. Fyzicky vyčerpávajúcim tréningom pomáhali aj doplnky výživy od značky PUREGAINSS.

 

K úspechu bolo potrebné hlavne mať kvalitnú stravu, ale aj výdrž a psychickú podporu. Jej tréner bol už skúsený s ľudským prístupom a vedel ju vždy podporiť a motivovať, keď sa chudnutie spomalilo. 

Keďže Majkiným najväčším problémom bol vysoký príjem kalórií zo sladkostí, tréner jej našiel vhodnú alternatívu – PGSS  proteinové tyčinky. Ich chuť je výrazne sladká a nahradila silnú chuť na iné sladkosti a keďže majú nízky obsah kalórií, nanevýšila výrazne svoj kalorický denný príjem. Tyčinku si mohla dopriať aj každý deň a nemusela mať pocit viny, že by sa jej progress spomalil. 

 

 

Majka schudla za 7 mesiacov skvelých 25 kilogramov a čo je najlepšie, cíti sa oveľa lepšie nielen fyzicky, ale aj psychicky. My sme veľmi  radi, že sme sa mohli stať súčastou tejto premeny.

Súvisiace články
24.09.2020
Cesta k životnej forme - Mário